بازدید میدانی از یک مجموعه کارآفرینی و دانش بنیان از سوی رئیس انجمن مدیریت کسب و کار ایران در استان گیلان / خبرنگار: علیرضا محمودی فرد
بازدید میدانی از یک مجموعه کارآفرینی و دانش بنیان از سوی رئیس انجمن مدیریت کسب و کار ایران در استان گیلان / خبرنگار: علیرضا محمودی فرد

به گزارش کلام قلم، دکتر محمد هادی عسگری رئیس انجمن مدیریت کسب و کار ایران ضمن بازدید از شرکت تولیدی مکانیزه چاپ کیسه بزه بال در استان گیلان، طی نشستی با مهندس بابایی مدیر عامل شرکت و عضو پیوسته انجمن مدیریت کسب و کار ایران ، بمنظور بهبود روند فعالیت شرکت نکاتی را بیان نمودند. […]

به گزارش کلام قلم، دکتر محمد هادی عسگری رئیس انجمن مدیریت کسب و کار ایران ضمن بازدید از شرکت تولیدی مکانیزه چاپ کیسه بزه بال در استان گیلان، طی نشستی با مهندس بابایی مدیر عامل شرکت و عضو پیوسته انجمن مدیریت کسب و کار ایران ، بمنظور بهبود روند فعالیت شرکت نکاتی را بیان نمودند.


🔰 در نشست رئیس انجمن مدیریت کسب و کار ایران با مدیران این شرکت، ضمن بررسی و تحلیل نقاط قوت و ضعف شرکت مذکور و فرصت ها و تهدیدهای محیطی با توجه شرایط اقتصادی کشور، در زمینه های تحقیقات بازاریابی ، راه کارهای اخذ تسهیلات بانکی ، بهبود روند تولید و فروش ،نحوه مدیریت منابع انسانی، ، نحوه ورود به بازار های خارجی و حضور در نمایشگاه های بین‌المللی راه کارهایی ارائه گردید.


👈تحلیل بازار ،استراتژی های فروش و استراتژی های قیمت گذاری، با توجه به شرایط بازار ، تقسیم و طبقه‌ بندی بازار و مدیریت ارتباط با مشتری( CRM) ازمهمترین نکاتی بود که ازسوی دکترمحمدهادی عسگری رئیس انجمن مدیریت کسب و کار ایران مورد تاکید قرار گرفت.
♻️ شرکت تولیدی مکانیزه چاپ کیسه بزه بال یکی از بزرگ‌ترین تولیدکننده‌های کیسه‌های برنج، حبوبات، قهوه و خشکبار در استان شمالی می‌باشد.
💠این واحد تولیدی با بکار گیری بیش از ۴۵ نیروی ماهر ، کار طراحی، چاپ و بسته‌بندی را در فضایی به مساحت ۸۰۰ متر مربع انجام و محصولات خود را به کارخانجات برنج و چای منطقه ارائه می‌ نماید.


این شرکت در حال حاضر با بیش از یکصد کارخانه برنجکوبی در بخش تامین بسته‌بندی همکاری دارد.
✳️ شرکت مذکور از سال ۱۳۹۵ فعالیت خود را آغاز کرده و مهندس بابایی کارآفرین این واحد تولیدی با کمک همسر خود بطور مشترک آنرا مدیریت می کنند.
۹۸درصد نیروی کار این واحد تولیدی را خانمها تشکیل می دهند که سرپرستی خانوارها را به عهده دارند . ظرفیت تولید این شرکت سالانه در دو شیفت کاری ۲ میلیون و ۱۹۶ هزار دوخت کیسه و با تیراژ بیش از ۲ میلیون و ۸۸۰ هزار چاپ بوده و مصرف ماهانه پارچه این واحد تولیدی نیز ۸۴۰ متر مربع متقال می‌باشد.
در این بازدید دکتر غلامی رئیس کمیته توسعه شعب انجمن و دکتر صباغی رئیس کمیته هوش مصنوعی، متاورس و بلاکچین انجمن مدیریت کسب و کار ایران ، رئیس انجمن را همراهی کردند.


خبرنگار: علیرضا محمودی فرد

  • نویسنده : علیرضا محمودی فرد